Защо да се регистрирам?


1. Вие се нуждаете от потребителска регистрация в случай, че искате да направите онлайн заявка за нашите програми и след това през своя профил в сайта да можете да редактирате, да следите нейния статус, да проверите извършените плащания или да наемете екипировка.

2. Чрез тази регистрация, ще можете да получите отстъпки при бъдещи записвания. Отстъпките зависят от броя програми, в които сте участвали през последните 2 години.

3. Чрез тази регистрация ще улесним и съкратим процеса за подаване на заявки, чрез автоматично попълване на вашите данни, които са необходими за участието в програмите.


Конфеденциалност на данните


4. Вертикален свят България ЕООД е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. Във връзка с изпълнението на услугите, които предлагаме, ние се нуждаем от някои лични данни - ип адрес, пол, рожденна дата, име, номер на паспорт и лична карта, имейл, телефон, местоживеене, ръст и тегло.

5. Ние гарантираме конфеденциалност на вашите лични данни. Информацията, която е съхранена в нашата база данни е закодирана и няма да бъде продавана или предоставяна за ползване от трети лица или други организации.


Условия за регистрация


6. С маркиране на чек бокса потвърждавате, че сте прочели Условията за регистрация в сайта, разбрате и изразявате СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ за целите на сайта, за извършване на резервации и други действия свързани с организациите на нашите програми.

7. За да се регистрирате успешно в сайта и за да активирате акаунта си Вие трябва да посочите валиден мейл. Този имейл ще бъде използван единствено, за да осъществяваме контакт с вас.

8. Ние няма да разрешим регистрации с имейли и ип адреси, които попадат в черни хакерски или спамерски списъци.

9. След като се регистрирате успешно вие ще получите автоматично съобщение с код, чрез който трябва да потвърдите валидността на вашия имейл. Когато получим това потвърждение ние ще прегледаме вашият акаунт и ще го активираме.

10. Молим ви да въведете валидна и актуална информация, за да не се налага да изтрием вашият акаунт. Ако не валидирате вашият имейл в рамките на 1 (един) месец от регистрацията си в сайта, акаунта ви ще бъде изтрит автоматично.